Тепер я зовсім інша.
Уже не та, що вчора.
Не та, що міцно так кохала.
Я холодна, я самотня.
Чому не б'ється пульс?
Чому повітря так бракує?
Розрив думок, розрив сердець.
Все шкереберть
І геноцид на нас чатує.
Не хочу думати про щось.
Не хочу думати про когось.
Чия вина? Чому одна?
Як завжди я холодна і самотня.
Ні, не шукаю правди. Її нема.
Вона була у тому листі, що пада восени.
Те листя в сні, а сон в мені.
І я ввісні, та всеодно холодна і самотня.