Я пам'ятаю ту солодку муку,
Я пам'ятаю вибух у менi,
Кипляча кров у мозок, ноги, руки
Лилась, мене плекала у вогні.
Як дивно - iншi, любi та коханi
Не простелили небо аж до нiг,
Лише з тобою я знайшов єднання,
Тiльки в тобi я всесвiт перемiг.
Ти одягаєш мiсячнi перлини,
Я пещу жар пронизливих зiрок.
I тiло враз твої вуста розчинять,
Ти мов рiка, а я - стрiмкий струмок.
I ти одна пiдкориш мої зливи,
Мое насiння, стовбури i цвiт.
Твоя весна вражаюче вродлива
Затьмарила для мене цiлий свiт.