Знай, що тебе вже ніхто не чекає
Навіть в найглибших закутках душі.
І пам'ять попіл вимітає
Забутого кохання у моїм житті.
Та особистість все ж розділена надвоє
І ти, коханий, мене не бажа відпустить.
Ти смикаєш невидимі ниточки-грані,
Які я так надіюсь загубить.