Навчилася давно як бути кішкою,
Улесливою, ніжною, підступною.
І бАйдуже, хто буде її мишкою,
Хто буде її жертвою наступною.
А збоку глянеш – миле кошенятко,
Яке усе ще бавиться хвостом.
Не поспішай дорослішать, малятко.
Тобі ще дописати другий том…
…твого дитинства…