КИЇВ.
Зкатруплений, омертвілий
Лиш стада «шлунків»
без Душі
Хліви гаддям столицю
обліпили.
Десь жевріє Життя
те на Узвозі
Згасає вже
« Кармани »
«Кармани» Тулубів
Хлівами
загашують вбивають .
Бо Мертвечина
варта гріш.
Той Тіло мало
хіть перекинутись
на «Тулуб»
Аби сь не різнитися
від отари
Ідти на «свічу»
Софії (що теж
хлівами оброста)
Чи на Андріївський –
до Душ
іще Живого
Втікаю я із мертвого
шука Життя
подалі од «Хлівів».
( Далі буде? )