Я відпустила та незнаю
Ще біль у серці відчуваю
Я часто згадую про все,
Про горе сліз і все старе.
Минуле наше не забула
І надію серцю повернула,
Та знову плачу....плачу я
Бо знаю,все це лиш брехня
Спогадом моїм ти став
І все що було поховав,
Любов спалив ти недарма
Убивше все-сердець нема....
Ти далі будеш одиноким
Без сліз мучення,без турботи
Не буде мрій-без них так легко
Ти по життю будеш безсмертним...
А я без тебе полечу
До неба Божого і там знайду
Усе тепло,усе кохання
Без брехні палкої,без чекання
Звільни мене від болю в серці
І назавжди зникни в темноті
Згадай,що серце моє не безсмертне
Що я людина,а ти ні!
DafNi...for В.В.