Я бачу тебе уже не вперше,
Але тільки зараз розумію,
Що було зі мною раніше,
Адже брехати я не вмію.
Дивлячись на тебе скажу
Ти для мене таємниця
У загадковому світі я живу
Можливо це зовсім не дурниця.
Що відчуваю не можу сказати,
Але знаю, що все ж відчуваю.
Це поки що коханням не назвати
Та серце своє я знаю.
Не розумію однак тебе,
Кожен раз ти інший
І я не відкрию себе –
Можеш стати чужіший.
Я знаю ти самотній,
Але ж хто у тебе в серці?
Адже місце там лише одній.
І питання навіть не у віці,
Кохання приходить коли хоче.
Ми навіть не бачимо коли.
Нехай ангел мені прошепоче
Чи разом бути ми б змогли.
Я знаю музика є в твоїй душі,
Відчуваю – мрії збуваються,
Але очі мої весь час сумні,
Уривки мелодій забуваються.
Все в тобі мені близьке,
Але ти сам дуже далекий.
Минуле твоє слизьке
І шлях твій нелегкий.
Ти збираєшся покинути місто,
Я більше не бачитиму тебе,
Ти приваблюєш, дійсно,
І можливо ненавидітиму себе.
Залишилось два роки
Ти сам так сказав,
Нас ждуть складні уроки,
Ангел мені це прошептав.
17.08.08
́