Говорять:" Погано живем,
Їсти нічого, вдітись ні в що
Зарплату затримують",
А вдома кожний день " ремонти".
Будинок по швам тріщить,
"Євровікна" вставляє сусід,
Вчора один, завтра другий
І так всі щось утепляють, підганяють,
Нові меблі завозять, балкони ставлять,
А старі , на нові міняють
Гуде дрель, стіни зносять,
Ванни завозять.
Бронедвері акоголіки поставили,
За квартиру, як поселилися
Так ні разу й не платили,
За 15 років, кошти з економили,
Кажуть :" пляшки збирали,
То на їжу та на горілку хватало".
Криза?
Та де ж вона?
Можливо тільки в мене
Пусті кишені,
Позичаю у поета- пенсіонера кошти,
Щоб протриматись до слідуючої, через три місяці, зарплати...
Той, хто чесно працює,
То й, переваги не має,
А хто вспів накрасти,
Тому криза - казка,
Завтра ще візьме
І нічого не буде,
Та туди піде, "гол, як сокол",
Тільки тіло , та дошки над ним.
Оценка поэта: 5 Зараз криза Моральності та Духовності розвивається в сторону зменшення. Зараз більшість людей не відчувають, вони просто живуть на інстинктах, ось і все.
Оценка поэта: 5 часто бачу таку картину, але все одно життя триває. Головне, щоб перед самим собою та власною совістю не було соромно. Найстрашніша криза, як банально не звучить, криза моральності та духовності. Тоді дійсно гаплик...