В очах пустота
В душі тишина
На серці замок
У вирі думок
Десь там, вдалині
Де світлі є дні
Там, де́ нас нема
Боїться зима
Боїться мороз
У серце наркоз
І добре вже все
Нас річка несе
Несе течія
Якась нічия
Та програно все
Нас доля несе
Кудись, крізь світи
Не гасни, світи
В дорогу би, дім
Хоч справа й не в тім
І знов пустота
Вже зовсім не та
Погаснув весь світ
Зів"яв увесь цвіт
Мороз восени
В житті лише сни
Життя неживе
І час все пливе
Без сну, вихідних
Без когось (не встиг).