. "Ми ідем через час
Ми ідем до Творця."
Я такий, як і ви...
Іду теж по тернистій дорозі.
Наді мною, як і над вами,
Упадуть колись хоругви,
Бо нести часу тягар
Ми вже будем не в змозі...
А сьогодні на серці нагар,
Бо ж час не стоїть
І холоне душа на морозі...
Хто ж жалітиме нас?
Чи піднімуть того,
Хто упав на порозі?
Хто душею воскресне хоча би ще раз...
... Я такий, як і ви,..
Живу в смутку й тривозі.
Бачу я, що поети-орли
Зручно вмостились в Пегаса на возі
І не потрібні їм вже воли.
Та час не стоїть,
І невідомо, що буде на розі...
.................................................
... Люди, будьте красиві в душі, -
Дайте руку тому,
Хто стомився в дорозі...
Життя це не тільки
Одні "бариші",..
Це відкрита душа
І в біді,.. і в тривозі...