Я такою як хочеш не буду ніколи
І такою як треба не буду я теж.
Обіцяю я бути тільки собою,
Я не терплю границь і придуманих меж.
Не можливо сказати світанку спинися
Не зупиниш вітрів швидкоплинні листи
Не можливо сказати коханню приснися
Не можливо від серця у розум втекти
Я світанок, я море, зіркова омана
Я твоє назавжди несказанне "Прости".
Я з очей твоїх підняті вічні тумани
І я та, що крізь сльози спалила мости
Я твоє тихе ехо в нічному польоті
Я зірок твоїх мрія і тиха сльоза.
Так, я та, що заплуталась в твоєму болоті,
Але ангельські крила я знову знайшла.......