Життя без тебе - просто маячня
Життя з тобою - дурість, божевілля.
А де ж у цьому всьому "Я"
Де моя воля чи безвілля?
Де правда? Сльози на очах
Чи тиха посмішка в успішній ролі?
Лиш ти читав усе в моїх очах
Для інших це лиш коди і паролі
Куди пішов? Туди де поклик серця?
Ти віриш в це? Чи брешеш сам собі?
Лиш дві сльози, правдивих слів озерця
Розкажуть те, що бачиш тільки в сні
Ти вибрав сам, а я лише скорилась
Хоча душа ще й дося як бунтар
Зігравши сотні ролей, не змирилась
Із тою, що наніс ти як удар
Життя без тебе - може й маячня.
Життя з тобою - точно божевілля.
Але я зна "Я" - це завжди "Я"
Я граю ролі Волі ти - Безвілля...