Кум сантехніком працює,
Він спец екстракласу,
Полежати, відпочити
Все не має часу.
Бо найбільше в світі
Він халтуру любить.
Такий копієчку знайде -
Зроду не загубить!
За годину поміняє
Краника, прокладку,
Дивись - знову заробив
Завітну десятку.
Добре знає, як собі
Ще й ціну набити:
,,В мене черга на півроку!’’
Вміє кум мій жити.
Біда сталась вчора
З моїм милим кумом.
Про історію оцю
Згадує із сумом.
Запросили починити
Душову кабінку.
Аж з підскоком кум побіг,
Не послухав жінку!
Та йому услід кричала:
- Одумайся!.. Свято!..
На халтуру поспішав
Сантехнік завзятий.
,,За годину впораюсь’’…
,,Не збіга водичка’’…
,,Ой, яка в господаря
Гарна молодичка!’’
В дирку зливну майстер
Два пальці засунув…
Видно в ту хвилину чорт
Йому в очі дунув.
Бо зажмурився бідненький,
На мить завагався,
Серце тьохнуло у грудях:
,,Здається, попався!’’
По щоках скотились
Дві сльози солоні:
,,Все, потрапив в пастку!
Рука у полоні!’’
Дуже швидко пальці
Зробились, мов сливи -
Посиніли! І щоб вийнять -
Нема перспективи.
Слюсарі із ЖЕКу
Прийшли на підмогу -
У кабіні душовій…
Різали підлогу!
В спину кума виштурхав
Господар із хати.
Жінка, правда, дала гривню,
Бинтика і вати.
Кум сидить зажурений
І слухає жінку
(Треба ж буде відкупляти
Ту кляту кабінку!):
- Як на свято, дурню,
Підеш на халтуру,
То дивись, хоч голову
Не засунь десь здуру!
ID:
142082
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 19.08.2009 16:12:31
© дата внесення змiн: 19.08.2009 16:12:31
автор: Стадник Николай
Вкажіть причину вашої скарги
|