Подругу маю я по житті,
Що ніколи не залишить мене у біді,
Коли радість постукає в двері мої -
Усмішка подруги зустіне її,
Коли ж буває сварка у нас -
Сльоза врятує в цей час.
Біда минає дружбу нашу,
Бо знає, що ніколи не втрачу
Подруги цієї, що завжди буде моєю...