Життя пре красне Сміх іі плач
Коли синіють небеса Летить удаль
Світить сонце Життя пре красне
Ясне гаряче Миле й дороге
Зеленіють луки Зелені луки
Колосятся жита Гаї широкі
Синіють волошки
Чепурні у них
Співає птаха
Дзвінко день
Ви хваля вона
Лине пісня та
У сине небо
Життя пре красне
Коли кохаєш ти
Серця стожарами горять
Коли ніжність у очах
Життя пре красне
Дружби ріка тече
Мов на долоні все життя
Минає все минає
Добро корзиною
На стіл лягає
Дитячою колискою