Телефонну трубку кум
З рук не випускає
(По секрету вам скажу -
Коханочку має).
А найбільше полюбляє
Цю кнопку повтору,
Щоб не перебирати номер
Вранці й пізню пору.
,,Та сиджу, кохана, вдома,
Розболівсь живіт,
Не забудь купити хліба.
Цілую! Привіт! ’’
Через мить мій рідний кум
Веде таку мову:
,, Щось моя кікімора
Винюхує знову! ’’
,, Якщо я кікімора,
То ти бегемот!
(„Та це ж жінчин голос! ”)
Ах ти, обормот!
І, здається, вчора кум
Свою норму знав.
От лихий попутав -
На повтор нажав!