Я над містом нависну хмарою
Перевтілюся химерою.
Я тобі уявлялась кицькою,
А виявилась пантерою.
Розіллюся у травах оцетом,
А на тілі твоєму кавою,
Я тобі уявлялась чистою,
А виявилась лукавою.
Розпадуся на електрончики
І проникну у твоє тіло.
Ти мене уявляв гарячою,
Але я тебе не зігріла…