Колись маленькою мені
приснився сон:
"Стоїть принцеса в золотім вбранні,
така весела й синьоока.
Заграла музика дзвінка,
завмерли всі в німім чеканні
що принц ще юний, молодий
признається в своїм коханні."
Та ось зникає дивний сон
й принцеса мила десь зникає.
І тільки туфельку свою
усім на пам'ять залишає.
Скажіть, як звати цю красу,
А може хтось з вас її знає?
-Дивись у неї боса ніжка!
-Їй дивне ім'я - Попелюшка.