Вірш написаний до виборів в Верховну Раду 2002 року,
але як потім виявилось він краще підходить до виборів
в 2004 році. (події на Майдані)
"Ідуть на вибори брати.
Ідуть понуро, як воли..."
Іду і бачу - тисячі братів,
І чую спів дзвінких пісень.
Отих пісень, що я хотів
В уста вложити. І щоб день
Став веселим і красивим.
Хай буде, як весняний сад:
Квітучим, добрим і щасливим.
Нехай у всьому буде лад -
І в домі, і в країні...
Хай радістью наповниться життя,
Бо не можливо жити на руїні...
Уже пора довести розум до пуття.
На вас надія вся брати -
Сьогодні вас підняла Мати!
Сьогодні правду знаєш ти.
Прокинься! Годі спати!..
2002 р.