на цьому місці можна побудувати будинок
або поставити кому
торішня пам"ять ще віддає димом
лиш невідомо по кому
в картонних стінах знаходжу протяг
за цвях до серця
твоя картина про тих хто проти
моя хто зверху
життя вивчає частини тіла
та їх отруту
а ми трамваї нам не під силу
не розминутись