Признаюсь...
я ще молода та й дурна
дізнаюсь...
так багато нового я
що раз у раз чиню помилки
ставлю до нездійсненної мети замки
розчароовуюсь так часто
що опускаю руки завчасно
хочу щоб все було класно!
ПРИЗНАЮСЬ.. дурненькою була
дурний спосіб життя вела
та я все переверну,
по іншому вчиню
у подальшому житті
це лише початок
тоді, тоді,тоді...
здійсняяться
незбагненні мрії мої!
обіцяю це я собі,
і лиш собі!!!
тоді,тоді,тоді...