Ти прийдéш до мене, як світанок,
Як краплини сонячного світла,
Як веселка, як квітневий ранок,
Як раптовий, свіжий подих вітру,
Ти прийдеш до мене надвечір’ям
І покличеш солов’їним співом,
В очі зазирнеш зорі промінням,
Поглядом блакитним і щасливим.
І у дзвоні сонячної днини
Вітерцем моє чоло остудиш,
Думкою крізь час злетиш до мене,
Моє серце мрією зголубиш…
Ти прилинув подихом свободи,
Клітки розуму розкривши грати.
І душа, як пташка, прагне волі,
Щоб кохання пісню заспівати.
06.04.09