Я мрію опинитись в небесах,
Щоб пробудились почуття в моїх очах,
Щоб я відчула подив, радість, страх,
Позбулась плоті й стала, мов прозорий птах.
Щоб почуттів в мені було аж через край,
І розчинилась в атмосфері я, немов у лісі гай.
Хотіла б стрімголов я кинутись униз
Й відчути те, що почуває під час гри артист.
Воліла б облетіти я весь світ
І вражень мати, як обширний звіт.
По Колізею мандрувати я б хотіла,
До фараонів пірамід спустилася б, і не зомліла.
І загадкового Бермудського трикутника роздратувала б,
Але можливості звільнитись з вод його я вже не мала б.
25.09.2003р.