Зорі нічку темну прикрашають,
Зорі-у краплиночках роси...
Зорі так багато всього знають,
Зорі -міліярд років краси.
Зорі! Чому з вами так самотньо?
Чому в серці тільки пустота?
Чом стою я на краю безодні,
Бачу лиш мовчазнії літа?
Зорі почуття всі приховають,
Не розкажуть таємниць вікам...
Тінь мого кохання пропливає-
Разом бути не судилось нам.
Зорі так багато всього знають,
Зорі -тінь холодної краси.
Зорі нічку темну прикрашають,
Зорі-у краплиночках сльози...