Тебе нема- усе навкруг не ти
Лише в думках твій образ заблудився,
Згорю до тла, спалю усі мости
І зроблю все щоб більше ти не снився.
Тебе нема -і літо промайне
У темнооку ніч загубить щастя.
Я зроблю все аби забуть тебе,
Але мені напевне це не вдасться.