Ти прйшов на Землю –
Сонечко зійшло,
Серце осяйнуло,
РАдість принесло.
Подивились тихо
Зореньки з небес,
І з найпершим криком
«А» - сказав Творець.
Світлий Дух спустився
Привітать дитя:
«Диво народилось,
Наше майбуття!
Простягнувши руки
Божий свят прийми!
Долі візерунки
Осяйнем крильми!»
Простір із Любов’ю
Кожного вітав,
Зоряним сувоєм
Душу обіймав,
Райдуга іскрилась
З неба до Землі,
Серце сильно билось,
Повне по краї,
Янголи співали
Зоряні пісні.
Вся природа чула
Співи голосні…
Пригадай, послухай:
Ця дитина – ти,
Це для тебе дмухав
Вітер по Землі,
Все було для тебе,
Як родився ти.
І дивилось небо
В оченьки тобі.
Ти хотів сказати,
Що було навкруг –
Не дозволив янгол
І розплющить губ,
Він змахнув рукою –
Вийшло тільки «А»…
Щоб жило стремління
Дорости до «Я»
21.01.09