Прошу тебе Боже!
Дай ласку дитині,
Дай добру опіку
У кожній хвилині.
Благослови її душу
І добру натуру.
Дай милість на неї
І щиру любов.
Вона ж безпорадна
Немов ця билина.
Зішли їй довіру,
Надію й покров.
Зішли їй спасіння,
Зішли їй уміння.
На добре творіння
На чисту любов.