Хотілося мені злетіти,
Мов сніг в далеку височінь.
Збирать у темнім небі квіти
І чути як говорить тінь.
Хотілося мені упасти
У моря ясну глибину,
І в Нептуна хотіла вкрасти
Маленьку зірочку одну.
Хлтілося щоб все збулося,
Та був це лише віітер мрій,
Він, розкуйовдивши волосся,
Утік кудись і вже не мій...