Тиша, літо… мир і спокій.
І дзвенить моя душа,
Пісню жайворонка чує –
Мріє, лине в небеса,
Гілочки лоскочуть небо,
Хмарки – в мандри подались,
Луки морем хвилі плещуть,
Даленіє синій ліс.
Сонце плескає у річку
Всі промінчики свої,
Очерет берізку кличе
Мити ніжки у воді
Рожевіє неба захід,
Ластівки вгорі вирують,
В гнізда линуть, наче краплі,
Пташенят своїх годують
Тихий вечір засинає
На руках у ночі-неньки,
Зрідка вітерець зітхає,
Зорі кліпають маленькі…
Світить місячна доріжка,
Хмарка в річку заглядає,
Наче пухова хустинка
Зорям вічки витирає,
Шепіт... Шелест… Миготіння…
Пташка зойкнула у сні…
І літає дрімотиння,
Творить мрії і пісні…
13.07.08