Десь моя стежка блукає –
Вірші, творіння. Пісні…
Поруч щоночі сіяють
Зорі на небі ясні,
Вранішнє сонечко сходить,
Хмарки по небу пливуть,
Пташки дорогу знаходять,
Коли ж мої вірші дорогу знайдуть?
То голосно серце сміється,
То смуток у душу приходить…
Чого ж моя пісня завмерла, не ллється,
Стежку свою не знаходить?
Може, злякалась, як пташка,
Котру зігнали з гніздечка?
Може, десь поряд літає,
В руки мені не дається?
Думає, що непотрібна,
Думає, що не почую?
Може, чекає моменту,
Коли я кохання відчую?
Пісне моя, повернися
Знов у мої долоні,
Серце моє чекає,
Б’ється, наче в полоні…
Сонце вечірнє світить,
Хмарки по небу линуть…
Може, просто серце звільнити
І пісню чекати покинуть?
15.05.08