Мені наснився сон,що я на небі,
І вирок слухаю страшний
Звертавсь до мене Ангел Божий,
І ось про що Він говорив:
Чи подуріли ви там зовсім,
Чи розум втратили ви геть
То закричить і схаменіться
Бо далі нікуди вже йти
На себе люди подивіться,
Що з вами роблять паничі.
Вони на яхтах та ролсройсах
А ви мов бидло у хліву
Горлянки гризете біля корита.
Кому?Дитині,стариці,чито,каліці...
Хто винний ти питаєш,винні всі.
Злякався я,прокинувся
Потер рукою очі заспані свої
У дзеркало на себе подивився,
І сам собі сказав:Не сумнівайся
Винний ти.
02.́02.2009р.