Мої рідні мама й тато!
Я прошу в Вас не багато:
Будьте рідні, живіть в мирі,
У стосунках будьте щирі.
Ви ж рідня, найближча в світі,
Майте щастя на приміті.
Хай життя Вам буде дивом,
Лиш хорошим, нешкідливим.
Сонце хай над Вами сяє,
Люди добрі лиш вітають.
В домі - лад, любов в родині,
Світло й газ в кожній хатині.
На столі було не пусто,
Щоб водилася "капуста".
Без сім'ї не буде справи,
Тож зберімося до кави.
Говорити чи сваритись,
Бо й без цього ж не подітись.
Запросіть до себе друзів
Посидіть у тіснім крузі.
Все для Вас і все від мене.
Дай Бог щастя прямо з неба!!!