Тебе люблю. Чому? Не знаю.
Так хочу? Ні, я відчуваю,
Що ти хороший, серцю рідний,
Ти ніжний, лагідний, привітний.
І у очах твоїх тепло, що зігріває всю мене
Я забуваю про усе
І, наче, в небеса лечу,
Тобі себе всю віддаю.
Але це лиш думки мої.
І знову я на самоті.
Тебе нема. Скажи чому
Так сильно я тебе люблю?