Може просто хтось зурочив? -
Господи, чому?
Я ж життя своє поклала
Все до ніг йому...
А було б іще, - віддала:
Все офірую.
Самоти холодні ночі...
Господи, за віщо? -
Замість слів твоїх натхненних
Лютий вітер свище...
Снігом висланий весь світ
І душа моя -
Розгубилася, замерзла.
В чому винна я?
Я не маю більше сили
Та й не стане духу
Ні схопити його руку,
Ані відштовхнути...
Може просто хтось зурочив?
Господи, чому?
Боже мій чому так сильно
Я його люблю?