(06/11/08 - час - приблизно 00.25)
Стук-стук-стук
Сердечко б’ється
Сильно-сильно
Аж в голові тріщить.
Чого ото запав ти мені в серце?
Робити нічого? Так ні,
Роботи «куча»,
Геть зморилась!
Та все ніяк не схаменусь.
Кохання в серці все ще б’ється,
Таке вже ж вперте!
Що ж робить?
Зробить ремонт?
Так вже робили.
Поїхать в гості?
Якось некрасиво.
В країні криза,
Хліб дорожча,
А я тут в гості.
Ні, не те...
А може, закохатись в когось?
Других то ген яка гора!
Гора велика, тільки толку
Від них ніякого нема.
Чого ото, питається, кохати,
Якщо не знаєш, що тепер робить?
Забути б краще,
Що його чекати?
Поки дождешся,
Можна посивіть.