А.Б. присвячується
Як сталось, що забула я так швидко
Тебе... неначе й не було...
Зникла любов, порвались сітки...
І снігом душу замело...
Раніше ти був ідеалом...
Був ти коштовний діамант...
Тепер захоплення не стало...
Я знаю, ти не мій формант...
З тобою дисимілювали,
Й не кореляти більше ми...
Тебе мені уже не мало,
Зник ти у мареві пітьми...
Чому тебе я розлюбила?
Чому розпався збіг морфем?
Куди кохання відлетіло?
Невже його змило дощем?
Не знаю... як усе так сталось...
Та це і неважливо вже...
Нехай кохання це зламалось...
Я закохаюсь не раз ще...
07.11.08, 11:36