***
Де продажна влада --
Там завжди є
Зрада,
А де зрада --
Там ллється
Кров
І чим вона густіша --
Тим більше влада
Хитається,
Щоби колись
Захлиснутися,
У ній --
Знов...
_________________________________________
12.03.2023-08.11.2024; Paris (Aurora) ==================================
(!!!)
"Тиран виникає... з кореня, званого народним представництвом.
Спочатку він посміхається, обіймає всіх, з ким зустрічається... обіцяє багато...
Але, ставши тираном і зрозумівши, що громадяни, які сприяли його піднесенню, засуджують його -- тиран змушений буде поступово знищувати своїх осудників, доки не залишиться у нього ні друзів, ні ворогів...”
--------------
(Платон)
============
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================