***
Вустами для цілунків та мінету
Цигарки не смокчи, довговолоса.
Смердючий грот любові у красуні,
Що може бути гірше,неприродньо?
***
Горлянкою, що так буркує ніжно,
Не пий міцних напоїв, пива також,
Сп'янілі очі, тусклі, вже не сяють.
Речеш не соловейком, а вівцею.
***
Ногами, довгими мов повноводні ріки,
Не йди до колесниць заради зиску.
Розчиниш двері без кохання зову,
Себе розтратишь, прикро буде знати.
***
Гузницею чарівною, пругкою,
На твердь холодну не сідай, благаю.
Щоб випустити в світ дітей здорових,
Малечам ескулапів не шукати.