***
Вітер листя
Тихо гонить,
Як осінній свій
Мотив,
Де словами -- в пересипі,
Добавляє, як лиш може --
Позитив
І.., у тої ночі -- смерком,
В повний місяць,
Де спів стих,
Як то око, що
Недремне --
Бачить все і...
Береже від всяких
Лих...
____________________________
25.10.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================