Кожна мить - вічності дар!
Поглянь, у краплині зріє неосяжність.
Краще прозирати очима, ніж блукати душею.
Дозволь собі бути тут, у цю мить,
Відчувати вічність у кожному подиху,
Щастя - у кожному горлечку.
У танку листя ховається диво,
Світло і темрява міцно в обіймах
Зливаються в передчутті кохання,
Наче вічність причаїлася у волозі
І вдихає світло, що плескається на хвилях.
Чуєш, як у тиші звучить твоя душа?
Лише в долонях Бога, ім'я йому Любов,
Відкриваємо для себе світ навколо -
Його красу, нескінченне щастя.
Відчуй блаженство, і ти будеш живий.
Запалюй у серці вогні, мрії, що дрімають,
У грудях пробуди, іскри любові - твої в житті шляхи.