«Хто ж ти?!» - Себе запитаю у котре,
Й у котре сама зажену себе в кут...
Різною бути я зовсім не проти,
Але б пригадати, для чого я тут...
Можливо, я птах, що летить проти вітру,
Й уперто собі прокладає маршрут...
Можливо, сама я - той вільний вітер,
Прийшла, щоб звільнити рід свій від пут!.
А може - я відьма чи чарівниця -
Тут значення має погляду кут -
Залежно від боку, з якого дивиться,
Тією й інакшою можу я буть!
«Хто ж ти?!» - Себе запитаю у котре,
Й у котре сама зажену себе в кут...
Різною бути я зовсім не проти,
Але б пригадати, для чого я тут...