=== 565
… поет - Муз-чина, чи жінка - просто Муза,
для мене друзі завжди і усюди...
по-перше - якщо вірші їхні також ДРУЗІ,
по-друге - якщо автори є справжні ЛЮДИ!!!
=== 566
… два варіанти є, мені чомусь здається,
коли нема ціни на ярлику:
що «гріш йому ціна», й тут кожен посміхнеться,
сприйнявши враз теорію таку,
бо другий, що «безцінний» і… НЕ продається!
=== 567
… коли нема кому
розкрити навстіж душу,
і витягнути все, що в закутках лежить,
так зошиту цьому
сказати хочу й мушу
про те, що мучить і болить.