торкаючись чола Твого я розумію
що недарма я закохався в Тебе
і погляд дарувань навіки ще зомліє
душа живе і жваво жевріє у мене
вогонь люб'язності спіткається у небі
і камінь воду точить нарочито в час
і я Тебе побачив в дзеркалі буденнім
Ти сяєш мов троянда зрощена ураз
у Твоїх діях бачу надзвичайне диво
немов кохання прагнемо й душевного тепла
і Бог помазавши Тебе ласкавим миром
дає натхнення-спокій та чудового добра
шукаєм щастя у доволі скромному обійсті
у кораблі бажань цвіте міцний вогонь
і ми два щастя два натхнення два барвисті
зміцнивши квітку-сонце у стрімких долонь
у ніжнім дотику чола Твого ласкаво
я відчуваю шепіт думки й шум небес
у вічності любові Я ТЕБЕ КОХАЮ
у царстві у палаці створюю всі сім чудес
26.08.2019