Поговори зі мною.
Вмістом кишень своїх,
Криками, болем
Кавою на столі й стосом газет.
Пристрастю, розпачем,
Миттю, любов'ю
Дай мені все,
Що ховаєш від світу.
Порозмовляй зо мной.
Чорним і білим
Чистим, сріблястим,
Рожевим, брудним
Дай мені відчай під виглядом сили,
Дай мені спокій, що ловиш на мить.
Бодай хоч знак.
Блиск очей своїх,
Посмішку й розпач, веселощі й сміх
Покажи, як в тобі тліє надія
Покажи як ти відроджуєш світло
Поговори зі мной.
Одягом, думкою,
Очма в сльозах і рукой над вогнем.
Порохом, барвами,
Успіхом, маренням
Дай мені те, що собі дать не зміг.