Земля – багатство: філософсько-методологічний контекст
земля неначе зорана півкуля
немов заземлено-заерозолена биттям
у путах відомостях вистраждана дуже
у сконцентрованій лавині люмісвітла
засяє мов знівечений життям Техас
і здмухана знедоленим росою вітром в нас
вогнищесяйво закарбоване у лавах долі
розгарбує шматки солоного гатунку в тлі
дарує після смерчу-вітру розбурханую в серці тінь
в дощах і росах-жайворонах полягла земля
багатством вкраплених до щему у здебільшого нашестя
збагатить інфографіку буття даруючи те царство доблесті безчестя
08.08.2019