Закарпатськоє веселоє газдівство (…парєнь з Пывзавода…)
репелогийп остановився ген за сийгелетом Пывзавода
у о'невої штрафив пляшов вмаст
де панна файна запіче гарячі корачонні
ге май ми фурт буде масний колапс
из колачами з яблоками біст не годен
дойти до страшної в селі ізбы
обы'м не бов усе як ты голоден
ге мачка піукала як пів біды
усьо страхіття из страшного двору
штиняє колбасов а пес мовчить
іст буде'ми фрайирка як из чорнов крысов
панькати і бити ня весь двір гучить
мачка вкотить си пувість ми файно
газяїне іди си сладко спи
устанеш на газдівстві трьомно тайно
из ганьбов уйдеш пьяный ге думів в сестры
порядок й чистота в репелогийпі
усяде дружно бім коло двора
злящить ми гет ге качка і злетить у нибі
пропелєром прискаче до свого човна
пувість ми радуйся мудаку слутный
ге парєнь з Пывзавода бойовый
зонанджить пранджу за фіранков бурнов
увидить маст злетить з мої ізбы
глядає собі парєнь панну-ружу
ге з машликом найде собі біду
накормить-знагодує-зпестить в стужу
заверне'си полянку як из водков на їду
домів не хоче йти масна зараза
паскудов буде ге сусідський бык
завів си манька панську сісю образу
у чистім дворі ге в душі моцный мужык
09.06.2019