Зустрілись дві споріднені душі.
Зустрілись випадково, нелогічно.
На перший погляд різні і чужі
із лініями доль, що не дотичні.
На перший погляд, різний вік і стан
і штамп у паспорті руйнує всі надії.
У світі, який сплетений з оман,
їх зустріч пастка на шляху до мрії.
У світі, який сплетений з оман,
стоять вони на роздоріжжі долі.
По ліву руку зрада і обман,
по праву клітка в праведній неволі.
По ліву руку, здійснення бажань
і втамування спраги до кохання.
По праву, рівновага інь і янь,
душевний спокій, тиха гавань зрання.
Як повестись? Який обрати шлях,
щоб у майбутньому за вибір не боліло?
Та розум спить, коли зриває дах,
пішли за серцем, ну а серце зліва...