Ти вже дзвониш мені не так часто.
І розмови між нами швидкі.
Ми потрапили схоже, що в пастку,
Де з минулим зникають зв'язки.
Все життя відстань більшість розводить,
Віддаляє рідніших тобі.
Тут терпіння і мудрість в нагоді,
Пролягає цей шлях в боротьбі.
За кордоном життя не цукерка,
Перевтома гірчить тут щодня.
Непомітна чарівна веселка,
Бо від справ заважка голова.
А буває сум серце затисне,
Чорні пальці розтиснути як?
Не врятує хмільного відерце
І не має грошей на коньяк.
Тоді в справи занурююсь швидко,
Забуваючи все, що було,
Бо не рветься самотності нитка,
Плівку круте набридле кіно.