темпераментне серденько озветься в грудях безкінечно
при погляді обох світил заграють струмені тепла
зведеться обрій сонця у коханні заперечнім
крізь дотики душі з'іскриться time до тла
пекельно-пристрасна ідилія жаги життя
у поцілунках сковує шаманство та темперність
ізлядує в режимнім панстві luck-весна
в єдиних почуттях що ллються в безкінечність
у будоражнім подиху сердець кохання
єднають потурання пристрасті ланів
у звітродужених чуттях ємких бажаних
де два тепла палають як один
іздичавілий lite в панській пульсометрії
у звучнім даруванні юних амплітуд
та коливань далеких від тахикардії
у звеличавім просторі this life is good
26.04.2019