***
💔
Пам'яті загиблих -- присвята українським дітям війни...
💔
***
Очі війни,
Що мертві діти
І... світ мовчить,
Бо не їх болить..,
А свої -- зрадники,
Наводять цілі,
Якими могли би
Ці діти жить,
Але...
Вороги всередині,
Як ворожомовне
Середовище дня,
Що чіпляється
За московську мову
І нищить свою,
Якою гидує,
Як гілка бидла,
Що не хоче знати
Історії землі
Та народу України
І тому :
Очі війни, --
Що мертві діти,
Як мертве серце,
Що плаче болем --
Сьогоднішньої днини...
________________________________
05.09.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
💔 Пам'яті загиблих -- присвята українським дітям війни, які загинули від кремлівського агресора... 💔
--------------
***
"Не садити в тюрму треба корегувальників вогню, а розстрілювати..!
Така правда дня..!
Гіршого ворога, як своя ворожомовна погань, що є "руській мір" та прихильники рпц -- не може бути на цей час війни, бо це є тверезі вороги, як зрадники мови, віри, держави...
І тому :
Смерть ворогам..!
Слава нації..!
Україна -- понад усе..!"
-----------------
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================